Welkom bij stoomreiniging Zuid-Holland

Automat reinigen met stoom

Welkom bij stoomreiniging Zuid-Holland

Wat?

Onze core-business is stoomreinigen. Hoe lekker is het als iets blinkend schoon wordt.. nou wij weten het antwoord wel! Het is niet een tijdverdrijf voor ons. Het is een missie, waarin we op therapeutische wijze onze gedachten kunnen uit-tunen en heerlijk stoom kunnen afblazen. Door systematisch iets wat niet mooi is, toch weer netjes en mooi te krijgen brengt het ons superveel voldoening. Juist omdat je direct resultaat ziet heb je eer van je werk.

Nadat iets schoon is, houdt het voor ons niet op. Nee, soms begint het feestje dan pas. We zien veel auto’s en motoren waarbij veel ook liefhebbers zijn die hun parel mooi willen houden. Dus kiezen ze voor een vorm van bescherming. Voor een auto en motor betekent dit een wax laag of keramische coating op de buitenkant. Voor bekleding of een bankstel thuis, betekent dit een impregneermiddel. Wat het ook is, laat ons het maar regelen!

Wie?

stoomreinigen auto interieur

Dit ben ik, Krishan Ramadhin. Servicegericht werk ik op zo een manier dat je zo min mogelijk last ondervind van mij. Ik kom ik doe m’n ding en laat jou vooral je ding doen. Ook gezellig als je een praatje komt maken. Ik werk hard en hou een klein betrouwbaar team om mij heen van ZZP’ers die net zo van knallen houden als ik. Grotere klusjes pakken wij samen aan.

Why?

Goh, je hebt gelijk. Voor de buitenkant heb je redelijk veel opties. Zelf wassen met de hand of bij de wasbox, door een wasstraat rijden. Maar de binnenkant krijg ik niet zomaar schoon, zeker niet zo schoon als jij!” Vaak gaan de gesprekken zoiets.

En als ik bezig ben bij een klant aan huis, komt er altijd wel iemand kijken. “kan je ook even bij mij kijken, want er zit al een tijdje iets… krijg je dit nog eruit?” Want ja, zo veel zie je het nog niet. “Maar wat een uitkomst is het!” hoor ik dan vaak. “En fijn dat je aan huis komt, want niemand wil dat gedoe met vervoer regelen of 2 uur in je telefoon kijken terwijl je wacht”. Nee kom maar lekker naar mij toe.” Nou, dit soort gesprekken zijn signalen dat er niet alleen vraag is, maar het groeit ook enorm. En dan heb ik nog alleen maar eigenlijk de auto’s genoemd..

Als ik zo de gedachtengoed van een Ikigai of Simon Sinek lees denk ik dat ik een juiste oplossing heb gevonden voor betekenisvol werk, eerlijk inkomen en veel voldoening!

Oja, bel of app maar voor een afspraak dan zie je het zelf 😉

logo stoomreiniging zuid-holland
SRZH
http://stoomreinigingzuidholland.nl